HOS OSS FÅR DU DEN HJELPEN DU TRENGER

Bilskadesenter Flekkefjord er et autorisert spesialverksted for bilskade reparasjon, oppretting og lakkering. Versktedet ble etablert i 2007 og har i dag 5 ansatte.

Vi holder til på Drangeid Næringspark i Flekkefjord, og er kun en kort kjøretur unna. Vi har fokus på kvalitet og fornøyde kunder, og vi har kompetanse til å reparere alle bilmerker. Med elektronisk måleutstyr for måling av skjevheter i karosseri ,ramme og hjulstilling  kan vi utføre reparasjon av kollisjonsskadede kjøretøy, og samtidig sikree vi at din bil blir reparert etter fabrikkens anvisninger. Med profesjonelt lakkeringsutstyr kan vi omlakkere eller reparere lakkeskader på bilen din.

GLASS

Vi kan bytte og reparere skader i ruter. Vi kan også polere og rengjøre frontlykter som er kondemert på grunn av matt glass. Vi sprøyter lyktene med en UV-beskyttende hinne slik at de tåler vær og lys igjen.

PLASTREPARASJON

Vi har spesialister som kan reparere alle slags plastskader på din bil. Det finnes mange typer plast og vi både sveiser og limer de fleste plasttyper som brukes i bilindustrien.

LAKKERING

Vi utfører alle typer lakkering, alt fra hellakkeringer til små riper. Vi kan også utføre lakkeringer på mindre områder av skaden hvis du ønsker en kostnadsbesparelse.

SMART REPAIR

Har bilen din små skader innenfor et begrenset område, kan vi reparere den ved hjelp av Smart Repair. Dette er en teknikk som sørger for at det er mulig å reparere bilen din raskt, enkelt og billig.

OPPRETTING

Som et autorisert lakkverksted tilbyr vi alt fra reparasjoner av små riper til utbedring av betydelige kollisjonsskader. Alt fra å rette opp skader i karosseriet, skifte og tilpasse deler, eller kontrollmåle alle hjulstillinger.

INDUSTRI- OG MØBELLAKKERING

Vi lakkerer alt fra kjøkkenskaper og møbler, til ulike industriprodukter. Trenger kjøkkenet ditt en oppfriskning? Da kan vi hjelpe. Vi har det riktige utstyret, kunnskapen og lokalene som trengs for å gjøre din lakkeringsjobb litt lettere.

  • "Vi var veldig godt fornøyd med lakkerte fasadebokstaver i gull og bronse. Anbefales"

    BRKLYN
BRKLYN Design Studio 2016